Over mij

Mijn naam is Celine van Oord en ik ben pedagoog. Vanuit mijn praktijk Opvoeden Centraal bied ik met veel plezier verschillende vormen van opvoedingsondersteuning en coaching. Ik vind het mooi om te zien als gezinnen met een klein duwtje in de rug zelf weer verder kunnen en kunnen genieten van hun gezin; of als professionals met nieuwe inzichten aan de slag gaan.

Ik heb in 2007 mijn studie Pedagogiek afgerond en ben daarna gaan werken in de jeugdhulpverlening. Eerst als pedagogisch medewerker op de kinderafdeling van een ziekenhuis en vanaf 2008 bood ik als ambulant hulpverlener opvoedingsondersteuning aan gezinnen met kinderen van 0 tot 18 jaar met uiteenlopende en soms complexe opvoedvragen. Sinds 2015 heb ik als jeugdprofessional gewerkt in een jeugdteam. Hier waren mijn taken onder andere het bieden van opvoedingsondersteuning en het zoeken naar de best passende hulp voor een gezin buiten het jeugdteam. In 2018 ben ik gestart met mijn eigen praktijk Opvoeden Centraal.

Ik ben SKJ-geregistreerd en gecertificeerd video-hometrainer en video-interactiebegeleider, waarbij ik gezinnen en professionals coach aan de hand van beelden.
Foto's / Celine van Oord